Kérdése van? Hívjon minket! +36706203255

Bemutatkozás

Az Innoflora Kertészet egy egyszemélyes Kft, amelynek én vagyok a tulajdonosa, 2014 óta foglalkozom évelő növények termesztésével. Korábban 17 évig díszfaiskolai termesztésben dolgoztam tulajdonostársként és házastársként, 1994-ben végeztem kertészmérnökként. Családunkban mind anyai, mind apai ágon a kertészek harmadik generációjához tartozom.

Ahogy sok női vállalkozónak, nekem sem volt teljesen egyenes az út. Háromgyerekes, elvált, mozgássérült gyermeket nevelő nőként csoda is kellett hozzá. Nevezetesen az, hogy a középső fiam, aki addig mozgásában erősen korlátozott, kerekesszékes volt, kapott egy új lehetőséget. Eljutottunk St. Louisba (USA), ahol két komoly műtéttel és az azt követő rehabilitációs időszak után képes lett az önálló mozgásra. Ez tette lehetővé számomra az évelőkertészet elindítását.

A kertészet Szombathelyen, Herényben a Csók István utcában található 2 hektár területen. 350 m2 üvegház, 800 m2 raktár és munkaterem, 40 m2 iroda. Jelenleg 6 állandó munkatárssal dolgozom.

Technikai felszereltségünket folyamatosan fejlesztem, földkeverőgép, bálabontó, cserepezőgép, szórófejes öntözőrendszer víztározóval , stb.

Magvetéssel, dugványozással, tőosztással szaporítunk növényeket, valamint szaporítóanyag előállító cégektől vásárolunk fiatal növényeket, amelyeket fajtától függően több hónapig nevelünk a kertészetben. Így elmondhatom, hogy minden növényünket igazán alaposan ismerek.

A nemzetközi piacon termesztésben levő közel 3-5000 faj és fajta közül 7-800 féle növényt termesztek, amelyeket főként az alapján választok ki, hogy a mi klímánkon kitűnően fejlődjön, magas díszítő értéke legyen, emellett természetesen olyan fajokat és a fajtákat, amelyek igazodnak a legújabb tájépítészeti trendekhez.

Minden vásárlónk számára kimagasló minőségű cserepes évelő dísznövényt kínálunk.

Nagy köszönettel tartozom az egész családomnak, kiemelkedően férjemnek, édesanyámnak, a fiaimnak, hogy mindenben segítik a munkámat, így ez egy igazi családi vállalkozás.

Józsa Katalin

A NÖVÉNYEKNEK SEM MINDEGY KI MELLETT ÉLNEK ÉVEKIG!

 

Kertészetünkben 2014 óta foglalkozunk évelő növények és faiskolai termékek termesztésével Szombathelyen, Herényben. 

Termesztő területünk 2 hektár. 800 féle növényt termesztünk, folyamatosan fejlődünk.

Faiskola növények közül főként Dr. Józsa Miklós által nemesített babérmeggyeket, cserjéket termesztjük.

Az InnoFlora Kft. a saját maga által megtermelt növényeket forgalmazza, ezért büszkék vagyunk arra, hogy növényeink magukban hordozzák mindazt a hazai tudást és tapasztalatot, amiben a magyar kertész szakma bővelkedik és az Önök gondoskodása által tovább élnek ezek a növények a magyar kertekben és köztereken.

Konténeres évelő növényeket forgalmazunk, amelyek időjárástól függően április elejétől egészen november közepéig-végéig, így nyáron is biztonsággal ültethetők.

 

Az alábbi rövid bemutatkozó videónkat 2020 tavaszán készítettük kertészetünkről:

Kapcsolat:

Józsa Katalin ügyvezető-tulajdonos +3670 620 3255

info@innoflora.hu

Telephelyünk: 9700 Szombathely, Csók István utca 9.

Számlacím:

InnoFlora Kft.

9700 Szombathely, Szent Imre herceg út 203.

Adószám: 23832941-2-8