Innoflora Kertészet Szombathely - Józsa KatalinSzállítási feltételek

 

SZÁLLÍTÁSI, FIZETÉSI ÉS SZÁMLÁZÁSI FELTÉTELEK

 

Mielőtt a szállítási feltételekről részletesebben írnánk engedjék meg, hogy röviden pár fontos ismertetőjegyet Kertészetünkről itt is megosszunk.

Az InnoFlora Kft. a saját maga által megtermelt növényeket forgalmazza, ezért büszkék vagyunk arra, hogy növényeink magukban hordozzák mindazt a hazai tudást és tapasztalatot, amiben a magyar kertészet bővelkedik és az Önök gondoskodása által tovább élnek ezek a növények a magyar kertekben és köztereken.

Konténeres évelő növényeket forgalmazunk, amelyek időjárástól függően április elejétől egészen november közepéig-végéig, így még nyáron is biztonsággal ültethetők.  

A növényeinknek mérete fajtától és évszaktól függően változik, ezért csak a vásárlás időpontjában tudunk pontos szállítási méretet mondani, amit minden esetben külön tüntetünk fel és adott esetben a rendelés leadása után Önnel külön is egyeztetünk.

 

Az InnoFlora Kft. továbbiakban Kertészet, a megrendelt és házhoz szállítani kért árut szállítási költség ellenében szállítja ki az Ügyfél részére. A Kertészet az Ügyfelet a szállítási díjról a megrendelési folyamat során tájékoztatja.

 

A szállítási díj meghatározása a kosárban lévő termékek figyelembevételével történik.  A Kertészet jogosult az eltérő termékkategóriák (többek között, de nem kizárólagosan: nagyméretű csomagok, kisméretű csomagok) esetén eltérő szállítási díjakat alkalmazni. A szállítási költséggel terhelt megrendelések esetén a fuvardíjat (szállítási költséget) az Ügyfél viseli oly módon, hogy a fuvardíj a megrendelés összesítő képernyőn, a számlán és a visszaigazoló emailben is feltüntetésre kerül.

 

A Kertészetről és a növényeinkről kapcsolatos bővebb információkról ide kattintva tájékozódhat. Amennyiben az Ügyfél a második rendelés leadásakor jelzi és erre a Kertészet visszajelzése alapján még van lehetőség, a Kertészet összevonhatja a megrendeléseket, a már elindított csomagok utólagos összevonására azonban már nincs mód. A Kertészet a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja. Nagyméretű csomagok kiszállítása értékhatártól függetlenül minden esetben külön díjszabás szerint kerül elszámolásra, ingyenes kiszállítás nem igényelhető.

 

Fizetési módok

- előre utalással

- utánvéttel, a kézbesítő szolgáltatónál a csomag átvételekor

- személyes átvét esetén telephelyünkön

 

Rendelés feldolgozása, a szerződés létrejötte, kiszállítás, átvétel, fizetés

 

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a növények a feladás másnapján megérkezzenek és a megérkezést követően javasoljuk, hogy mihamarabb elültetésre kerüljenek. Hetente egyszer szállítunk, ezért minden héten hétfő reggel 8 óráig beérkezett megrendeléseket az adott héten csütörtökön adjuk át a futárszolgálatnak, amelyek másnap, azaz pénteken kerülnek kiszállításra.

 

Rendeléséről emailben visszaigazolást küldünk. Kérjük őrizze meg ezt a visszaigazolást, a későbbiek során az itt található megrendelés számmal tud érdeklődni a megrendelése után. Amennyiben a visszaigazolása valamilyen technikai okokból 24 órán belül nem érkezik meg, kérjük jelezze ezt felénk. 

Regisztrált vásárlóként belépést követően a honlapon folyamatosan tud tájékozódni a jelenlegi és korábbi rendeléseiről.

 

Megrendelése magyar nyelven, írásban kötött szerződésnek minősül és fizetési kötelezettséggel jár. A hozzánk beérkezett rendelését számítógépes rendszerünkben rögzítjük, és a törvényi előírásoknak megfelelő ideig megőrizzük.   

 

A rendelések feldolgozása jelenleg 3 lépcsőben történik. Önnek a weboldalon keresztül bármilyen időpontban lehetősége van a megrendelés leadására. A rendelésről először egy automata visszajelzést kap, amennyiben Ön azt észleli, hogy az automata visszaigazoló e-mail értesítés az Ön adatait tévesen tartalmazza (pl. név, szállítási cím, telefonszám stb.), úgy Ön köteles ennek tényét – a helyes adatok megadásával egyidejűleg – velünk e-mail útján haladéktalanul közölni.

 

Rendelés feldolgozásának menete előre utalás esetén

 

1.     Automatikus rendelést visszaigazoló e-mailt kap tőlünk közvetlenül a rendelés leadása után, amely tartalmazza a rendelés számot, a megrendelt növényeket, azok árát, a szállítás módját és összegét, valamint a fizetendő összeget.

Előre utalás esetén, kérjük ebben az e-mailben szereplő rendelés számot a közlemény

rovatban feltüntetni.

 

Amikor az e-mailt megkapta, kérjük ellenőrizze adatait, mert a számla kiállítása

után már nincs lehetőségünk a számlán szereplő adatok módosítására.

 

2.     Amikor beérkezik a számlánkra a megrendelés összege, akkor küldünk egy újabb e-mailt, és ezzel a megrendelése státusza „Feldolgozás alatt” -ra módosul.

A rendelés összegét az alábbi számlaszámunkra várjuk:

 

OTP BANK Nyrt.

11747006-20223289

 

3.     Miután elkészültünk a rendelése összecsomagolásával és átadtuk a futárszolgálatnak, - ez minden héten csütörtökön történik meg -, akkor küldjük ki Önnek a harmadik e-mailt „Csomagolva” státusszal, amelyben megküldjük a csomagszámot illetve a csomagkövetési linket.

Fontos, hogy jelenleg a megszokottól eltérően a futárszolgálattól nem kap automatikus sms és/vagy e-mail értesítést, hanem feltüntetjük a cím alatt az Ön telefonszámát is, ahol a futár esetlegesen el tudja érni.

 

 

Rendelés feldolgozásának menete utánvét esetén

 

1.     Automatikus rendelést visszaigazoló e-mailt kap tőlünk közvetlenül a rendelés leadása után, amely tartalmazza a rendelés számot, a megrendelt növényeket, azok árát, a szállítás módját és összegét, valamint a fizetendő összeget.

 

Amikor az e-mailt megkapta, kérjük ellenőrizze adatait, mert a számla kiállítása

után már nincs lehetőségünk a számlán szereplő adatok módosítására.

 

 

4.     Miután elkészültünk a rendelése összecsomagolásával és átadtuk a futárszolgálatnak, - ez minden héten csütörtökön történik meg -, akkor küldjük ki Önnek a harmadik e-mailt „Csomagolva” státusszal, amelyben megküldjük a csomagszámot illetve a csomagkövetési linket.

Fontos, hogy jelenleg a megszokottól eltérően a futárszolgálattól nem kap automatikus sms és/vagy e-mail értesítést, hanem feltüntetjük a cím alatt az Ön telefonszámát is, ahol a futár esetlegesen el tudja érni.

 

Személyes átvétel

Személyes átvétel esetén a termékeket a visszaigazolást követően veheti át az InnoFlora Kft. telephelyén, 9700 Szombathely, Csók István utca 9.

 

 

A futárszolgálattal történő szállítást az ÁSZF 2. pontban meghatározott partnereink végzik.

 

Amennyiben Ön a megrendelésétől számított 24 órán belül nem kapja meg az automata visszaigazoló e-mailt, úgy kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, mert elképzelhető, hogy megrendelése technikai okok miatt nem érkezett meg rendszerünkbe.

 

 

Szállítási költségek:

 

Kártyás fizetés esetén:

0 – 6.000 Ft érték között 2.498Ft

6.001 – 25.000 Ft érték között 3.390 Ft

25.001 Ft – 40.000 Ft érték között 5.900 Ft

40.001 – 60.000 Ft érték között 8.689Ft

60.001 – 1.000.000 Ft érték között 11.698 Ft

Előre utalás esetén:

0 – 6.000 Ft érték között 2.498Ft

6.001 – 25.000 Ft érték között 3.390 Ft

25.001 Ft – 40.000 Ft érték között 5.900 Ft

40.001 – 60.000 Ft érték között 8.689Ft

60.001 – 1.000.000 Ft érték között 11.698 Ft

Utánvét esetén:

0 – 6.000 Ft érték között 3.150 Ft

6.001 – 25.000 Ft érték között 3.998 Ft

25.001 Ft – 40.000 Ft érték között 6.699 Ft

40.001 – 60.000 Ft érték között 9.430 Ft

 60 000 Ft felett utánvétes vásárlásra nincs lehetőség. 

Telephelyünkön a személyes átvétel ingyenes.

 

 

 Számla kiálltás

A Kertészet az Ügyfél részére a kifizetés igazolására, a megrendelés elküldését követően számlát állít ki az Ügyfél által megadott névre és címre, amely a csomaggal együtt kerül átadásra.

 

 

Teljesítési határidő

A megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 14 nap. Ez a szállítási határidő tájékoztató jellegű, az ettől történő eltérést minden esetben e-mail útján jelezzük. Jelen általános szerződési feltételek elfogadásával Ön tudomásul veszi, hogy a megadott szállítási idő túllépése miatt az Eladó a kártérítési felelősségét kifejezetten kizárja.

 

Előfordulhat, hogy a honlapunkon szereplő egyes termékek értékesítése megszűnt. Erre való tekintettel fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag az Önnel történő egyeztetést követően kerülhet sor. A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg az Ön részére 5 munkanapon belül.

 

 A Kertészet által kiadott számlán minden rögzített Megrendelés esetén feltüntetésre kerül a termék vagy termékek (beleértve a szolgáltatásokat is) vételára, a fizetési mód, illetve a fizetési határidő.

 

A Kertészet - a hatályos jogszabályoknak megfelelő – számlát állít ki a megrendelt és kiszállítására kerülő termékekről (beleértve a szolgáltatásokat is).

 

Az Ügyfél kizárólagos felelőssége az, hogy a kiállításra kerülő számlához minden rá vonatkozó adatot - a valóságnak megfelelően - rögzítsen, ideértve az elírást is. Ennek elmulasztása, illetve a hiányos vagy hibás rögzítés esetén a Kertészet nem kötelezhető új vagy helyesbítő számla kiállítására. Az Ügyfél az ÁSZF elfogadásával ezen lehetőségről visszavonhatatlanul és véglegesen lemond a jogszabályok által lehetővé tett legteljesebb mértékben. 

A hibás, hiányos, téves adatok megadásából eredő, adólevonási jog érvényesítésére nem alkalmas számla miatt keletkező károkat teljes egészében az Ügyfél viseli. A Felek az ezzel kapcsolatos kártérítési és egyéb kötelezésre irányuló kereseteket a jogszabály által lehetővé tett legteljesebb mértékben kizárják, az Ügyfél a jelen ÁSZF elfogadásával ezt visszavonhatatlanul elfogadja.